Περισσοτερες Οψεις

GP4T Performance Racing SL 5W30 1L

ENEOS - Κωδικός: 70405301 - #ID: 2352
Σχόλια: GP4T Performance Racing SL 5W30 1L

Σύντομη Περιγραφή

.Performance Racing 5W30 Eίναι το πλήρως συνθετικό κορυφαίας απόδοσης λιπαντικό για αγωνιστικές μοτοσυκλέτες με τετράχρονους (4T) κινητήρες υψηλής απόδοσης, μενσωματωμένο κιβώτιο ταχυτήτων, υγρό ή ξηρό συμπλέκτη, που λειτουργούν σε υψηλές θερμοκρασίες και πολύ υψηλές ταχύτητες. 

Λεπτομέρειες

Eίναι το πλήρως συνθετικό κορυφαίας απόδοσης λιπαντικό για αγωνιστικές μοτοσυκλέτες με τετράχρονους (4T) κινητήρες υψηλής απόδοσης, μενσωματωμένο κιβώτιο ταχυτήτων, υγρό ή ξηρό συμπλέκτη, που λειτουργούν σε υψηλές θερμοκρασίες και πολύ υψηλές ταχύτητες. Παρέχει κορυφαία απόδοση στην αίσθηση κατά την αλλαγή ταχύτητας, την επιτάχυνση, την αίσθηση της ρο πής και την απόκριση στο γκάζι. Η αγωνιστική τεχνολογία ENEOS έχει δοκιμαστεί και προσφέρει αποδεδειγμένα κορυφαία επιτάχυνση και απόλυτη ισχύ, με το χάϊδεμα του γκαζιού.


ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ


JASO MA2,

API SL

Σχεδιασμένο για μοτοσυκλέτες υψηλής απόδοσης, δρόμου, ταχύτητας, αγωνιστικές, υψηλής αντοχής, αναρρίχησης / πίστας, ανώμαλου δρόμου και MX. Συνίσταται για Supersport, Sport, Naked, Maxi Scooters 4T (από το 2014) και μοτοσυκλέτες ταξιδιού των Aprilia, Benelli, BMW, Moto Guzzi, Piaggio, Scarabeo και Vespa (ανατρέξτε στις προτάσεις του κατασκευαστή γιατις υποχρεωτικές προδιαγραφές λιπαντικού κινητήρα).